Őrült a krémekről! say Hi to MAC pro face palette blush

Oh, ya know, just some casual Colour with the $40 MAC pro face Palette: bright Blush.
Ebben a hónapban őrült vagyok a krémekről. Maradjon a kedvenc krémmirigy-termékek néhány januárban.

Tudom, hogy korábban említettem a Mac alkalmi színeket. Ragyogóak. Krémesek. Korlátozott gyűjteményekbe kerültek (Beth Ditto, Mia Moretti és Diane Kendall, hogy nevezzen néhányat). Viselheti őket az arcán és az ajkán, és most Mac három lehetőségben van – fényes elpirul, mély elpirul és fényes blush.

Ehhez mindössze annyit kell mondanom, hogy igen.

HIRDETÉS

Mac Pro arcpaletta: Deep Blush ($ 40)
Nos, az obs, ez nem minden, amit mondanom kell, ha! Hello, my name is Karen, and my ability to get straight to the point is questionable.

Azt is mondom, hogy ez egy smink szeretője, aki szereti a friss, fényes arcát és a kövér, lédús ajkakat, valószínűleg értékelni fogja az alkalmi szín félig fényes felületét és krémes textúráját.

Ezek a paletták egy pusztító bázis (csupasz bőr, bb vagy cc krém, vagy színezett hidratáló), mert a félfényes felület jól megy minimális lefedettséggel.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

A trükk az, hogy óvatosan érintse meg a Tap-Tap-Érintse meg a legkisebb összeget (akár az ujjaival, akár egy erõs kefével), akkor eljuthat, mert ezek a krémek nagyon koncentráltak. Csak a leginkább minimális összegre van szüksége.

Miután kitalálod, hogy milyen keveset tudsz eljutni, meglepően jó viseletes idővel jutalmazzuk. Körülbelül öt órát kapok az arcomon és az ajkamon.

ARM STATUS: NC42

Ha az alkalmi színeket elpirul, akkor azonnal alkalmazza őket a színezett hidratáló vagy a bb / cc krém után, mert ha várja, amíg a bázis teljesen be van állítva, a krémek megzavarják, amit az alatta van. Ne várjon, amíg a bázisod teljesen megszárad; Ideális esetben a legkisebb alkalmazáshoz, azt szeretné, hogy az alkalmi színe egy bázisra vagy bőrre menjen, ami még mindig egy kicsit nedves.

Ezeket a kincseket megtalálhatja a Mac weboldalán, a Mac számlálókon és az üzletekben.

Beteg nap

Connor Claire, A.K.A. “A Coywolf”, “új hideg, így a munkámat, miközben nyugszik.

Én is mindent megteszek, hogy nem fogom elkapni a hideget, bár most azt a pontot, ahol én csak azt szeretném, ha csak azt szeretném, ha tüsszentem volna a szememben, hogy átnyúljon, hogy átjusson, lol.

HIRDETÉS

Remélem, minden jól van az erdő nyakában. Ha körül vagy, gyere, mondd hi.

A barátságos környék szépségfüggő,

Karen

Author Image
oltlq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *