Fresh Friday: Blending feels good With the super Soft Bristles in This new Cruelty-Free Vegan makeup brush Line

MBB’s “Fresh Friday” series takes a look at new beauty brands (and venerable OG brands that are new to me) . Találkozzunk új sminket!

Az egyik probléma, amit néhány szintetikus sminkkefékkel voltam, az, hogy a sörtékek merevek, de ez nem egy probléma a kefékért, amit az Adesign-től próbáltam, egy új sminkkefe vonal, amely kizárólag az Amazon-nak. A szögletes puffadókefe, az egyik számára olyan puha, hogy úgy érzi, mintha cica csókokat kapsz. Néha az asztalomra ülök, csak dörzsölöm az arcomat. Ha puha, az, amit akarsz, puha, amit kapsz ezekkel a kegyetlen vegán kefével.

A vonal az Anisa Telwar Kaicker Anisa International szépsége (a Forbes nemrégiben kiabálta nekik a 2018-as legjobb kisvállalkozásokat). Egyébként az ANISA ecseteket tesz a legnagyobb szépség márkájához (Estée Lauder, Nars, Sephora, Mac, Hourglas, La Mer és Laura Merkier, hogy nevezzen néhányat), úgyhogy azt hiszem, biztonságosan mondhatják, hogy tudják a keféket.

HIRDETÉS

Az új Adesign vonal 30 kefével rendelkezik, amelyeket két kefe készletében értékesítenek. A készletek 14 dollárból állnak az alsó végén (egy pár szemkefékre, amely 7 dollárba esik, nem rossz, nem rossz!) 34 dollárra a magasabb végére (két arckefe esetén). The brushes are lightweight with medium-length handles, and they feel a lot like It Cosmetics brushes in my hand.

Hogyan választja ki, melyiket kapja meg? Nos, működnek. For example, the Eye Power Duo ($14) is all about smoky eyes and comes with two eye brushes for applying and blending cream or powder shadows for smoky looks.

Two of the face brush kits caught my attention… check out the $20 detail face Duo and the $30 Buff Duo. The detail face Duo lays down a deliciously sheer layer of foundation or concealer, and you know me… I’d rather apply less base than more. Én is szeretem a Buff Duo-t is, amelyet az alaprétegek között a lengyel és a termék lengyel. A sörték elhagyják az airbrushed hatás mögött, ami nagyon természetesnek tűnik.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Én is próbáltam néhány szemkefét … Azt hiszem, csak rendben vannak. Ők szuper lágyak (igen) és finom a krémek keveréséhez és alkalmazásához, de valamilyen oknál fogva nem vesznek fel porrészecskéket, mint a krémek (talán nyilvánvalónak kell lenniük), így a por eyeshadows a puszta alkalmazása.

Ne tévesszen meg – azt hiszem, Sheer Eyeshadow jól néz ki, de úgy érzem, hogy több terméket kell használnom, mint a szokásos, a szemkefékkel.

Ha kíváncsi vagy, megtalálhatja a teljes adesign ecsetvonalat (kizárólag) az Amazon-on.

HIRDETÉS

A barátságos környék szépségfüggő,

Karen

P.S. Tgifffffffff!

Author Image
oltlq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *