Smink, valamint Charm Blog hétfői szavazás, vol. 556

Szóval … Mi a hétfői szavazás?

Kiváló kérdés! Ez nem, szemben a nevével, a tényleges szavazás, mint a bit Clicky gombok. Ez csak egy öt vagy kevesebb véletlenszerű aggodalomra ad okot, amelyet minden hétfőn hétfőn adtam ki az elmúlt évadban (2007 óta). Szeretem a válaszokat olvasni, és segíti, hogy segítsen nekem a héten, hogy nagyszerűen kezdjem.

1. Matt vagy krém rúzs?

Tejszín – mivel az ajkaim a téli szezon szárazságának * csúcsán vannak.

2. 100 dollár van a Charm termékek költésére. Elmentél a CVS-hez, Ulta, cél vagy Sephora?

Sephora, valamint a dolgokat rutinszerűen kihasználnom, és imádom, mint az imádat, mint például a Kate Somerville anti-bac elszámoló krém, amely 84 dollár lenne az adó előtt, így elegendő maradtam, hogy vanília rázza Azután N-Out után, ha ha! Or, I’d get one bottle of Anti Bac ($42), a Clinique quite simple Pen ($22), as well as two bundles of Shiseido Facial Cotton ($10 each), for a grand overall of $84.

HIRDETÉS

Vagy talán … Talán … Vigyázzam a szélre, és kipróbálnám néhány új dolgot, mint például a Jose Maran Vibrancy Argan Oil Alapítvány (45 $), valamint a vibrancia rejtegető ($ 28), amit megpróbáltam megpróbálni.

3. Cowlicks?

SOK.

4. Furcsa vagy sok furcsa alakú dolog, amit idén az ünnepekre csomagolsz?

Hmm… Well, yesterday I wrapped a huge ol’ 48-ounce thermos, as well as I should say…I didn’t expect it to be rather as oddly shaped as it was. Valójában tényleg végeztem a sajtokat, valamint használtam egy ajándéktáskát, valamint a szövetpapírt.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Ó! Mondd, köszönhetően a jóságnak azoknak a Marshalls ajándéktáskáinak, az embernek!

5. Új vagy régi?

Új! Annyira felkészültek az újra.

Ez egy forró rózsaszín egyszarvú karácsonytípus

Szia barátom! Örülök karácsony este? nap! Ya know…I really feel the holiday buzz in the air, which is so fantastic because, honestly, I typically just feel waves of tension on the 24th. Tipikusan két közúti kirándulásra csomagolok a háztartáshoz (csak ebben az évben egy helyre vezetünk!), Last minute ajándékok csomagolása (tegnap befejeztem!), Amellett, hogy az ételeket (tegnap is elvégeztem! ). Ebben az évben mindent megtett, és nagyon izgatottnak érzem magam. gyakorlatilag nyugodt.

Az egyik legfontosabb számomra Ebben az évben az ajándékokat a buta egyszarvú csomagolópapírral (a tetején) a Michaels-en felfedeztem, amelyet először Connornak találtam, azonban mindenki számára hasznos volt … még a figurák, ha ha!

Hogyan mennek át a dolgok? Utazik ebben az évben, vagy helyben maradsz?

A barátságos közösségi bájfüggő,

HIRDETÉS

Karen

P.S. aggodalomra ad okot! right here they are to copy/paste with your answers in a comment. speak with you soon.

1. Matte or cream lipstick?
2. You have $100 to spend on charm products. would you go to CVS, Ulta, Target or Sephora?
3. Cowlicks?
4. Weirdest or many oddly shaped thing you wrapped for the holidays this year?
5. new or old?

Author Image
oltlq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *