Uncategorized

Kétségbeesetten keresi a perzisztens lengyelül: 7 nap Smith & Culti Titkok ünnepségével

Kétségbeesetten keresi a tartós polírozást egy olyan sorozat, ahol hét napig tartok körömlakkot, és a képek előtt és után, hogy a mancsom állapotát A hét folyamata!

Kétségbeesetten keresi a tartós lengyelül egy olyan sorozat, ahol hét napig viselek egy körömlakkot, és a PICS ELŐTT ÉS AZ ELŐTT TÁMOGATÁSÁRA VONATKOZÓ KÉSZÜLÉKEKET!

Egy jó dolog jött ki a legutóbbi gél-manikűrből. Van egy új szenvedélyem, hogy megtaláljam a kick- @ ss nem gél hosszú viseletes körömlakkokat, azaz körömlakkokat, amelyek valóban foglalkozhatnak az életemmel!

A körmöket otthon hetente egyszer csinálom, és az adott hét folyamán a mancsok verte. Én tipizálom, tisztítólem, gondoskodom a kettős divasról, aki szobát és táblát velem (emberi és egyébként), kertészkedés vagyok, ételek készítek (gluténmentes néha!), I “M dolgozik … alapvetően, a napom, mint a forgalmas nők.

HIRDETÉS

WANTED: Hosszú tartós körömlakkok

So, a few weeks ago I started a project to track down some beautiful long-lasting polishes, and when I find a new contender, I follow the following process: I use the same base and top coats for consistency — Smith & Cult’s tough- As-Nails (lol) az alapja minden és fölötte mindent -, és a mancsokat két réteggel festem a heti körömlakkkal.

Aztán készítek néhány képet arra, hogy a mancsom állapotát a hét nap alatt vigyék fel, mielőtt eltávolítaná a körömlakkot, és újra elindulnak valami mással.

Készüljünk fel a rummmbllllle-re! Ebben a sarokban, Smith & Culti Secrets ünnepségen ($ 18)

A Smith & Cultit titkok ünnepségét, egy rózsa arany mikro-csillogást, egy pár héttel ezelőtt, és a héten, a tipikus élet tetején, a tipikus életet, amit meg kell tennem, én is töltöttem egy napot az orosz tengerparton is Folyó, amely a strand esernyőkkel és székekkel, homokkal, nyitással és bezárással, a cipzáras toták megnyitásával és bezárásával (ezek a cipzárak … olyanok, mint a Nail Polish halálos csapdái!). Én is három homokvárat építettem, és természetesen Swam.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Továbbá, az a héten felemeltem a nehezebb teljesen szabad súlyokat, mint az edzőteremben jellemző, és ezek a súlyzók és a vízforraló harangok durvaak, és teljesen megrázzák a manikűr *, hogy * hogy *.

Az extracurricularis tevékenységek ellenére ez a csillogó manikűr rendkívül jól állt. A hét végére láttam néhány kis zsetont a körmök javaslataiban, néhány darabot vettek ki a körmök mentén, és néhány repedés az oldal mentén, ahol jobb munkát végeztek a szélekkel és A felső kabát, de a titkok szervezése jól tartott.

Biztos vagyok benne, hogy legalább egy napot viseltem.

1. nap: olyan friss, olyan tiszta

7. nap: Még mindig tartva van

Minden alapbevonat ($ 18) és a fölött minden felső réteg ($ 18)
Considering that the above was after seven full days, I have to say, Smith & Cult ceremony of secrets is pretty tough. Biztosan újra viselem.

4 5 szívből

A következő árnyékra!

HIRDETÉS

A barátságos környéke Charmfüggő,

Karen

P.S. TGIF!

Author Image
oltlq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *