Uncategorized

Bárki más bőrét tisztítsa meg most?

Most tisztítok! as well as by “purging,” I’m not speaking about the movie where people don masks as well as ended up being crazed killers for one night. Beszélek a bőrömről, az A.K.A tisztításról, mivel elkezdtem kihasználni egy tartós glikolsav festéket körülbelül egy hónapos vissza (a fejlett 10% -os hámlasztó párnák a Beautyrx, 70 dollár).

Shortly before the new year rolled around, I decided I was going to get my skin care routine on track (finally). Ismét megkezdtem a fényvédő használatát (tudom!), Igyon nagy mennyiségű vizet, és integrálja a savas festéket a rutinomba, többek között.

HIRDETÉS

Ezekkel a párnákkal kezdtem, és minden más éjszaka egy hónapra használtam őket, valamint most a bőröm.

Normally, when I’m just going about my usual business, I will sometimes get a zit right here or there, however it’s been a while since a whole crop of bit pimples showed as much as the party… I’m presuming it’s since of the glycolic acid ramping up skin cell turnover as well as clearing out the stuff stuck in my pores.

Ez már korábban történt, amikor egy tartós hámlasztó terméket adtam hozzá a keverékbe. Van egy olyan időszak, amikor kitörek egy kicsit, azonban a bőre általában körülbelül hat hét után (remélhetőleg) törlődik.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Általában egy ideig vesz … a homlokomra nézek, és azon tűnődöm, hogy “mikor lesz vége!?” Ez nem az egyik legrosszabb megszakítás, amit (a főiskolán voltam, amikor valóban szegény hormonális akne voltam, egy accutane-ot, valamint a tisztítás intenzív voltam), valamint én nem believe it’s noticeable from more than a few feet away, however I can definitely see the bumpy texture, particularly when I’m looking at myself in pictures.

Amíg nem halad, nem használok további Dewy-t, kiegészítve a konkrét területeken, és további nagyszerű leszek, hogy egy pattogó krémet alkalmazzunk reggelente, valamint éjszaka (Esküszöm Kate Somerville anti bac elszámolási krém benzoil-peroxiddal).

Mindenesetre azon tűnődtem, vajon valaha is tapasztaltunk egy bőrtisztítót, vagy ha előfordul, hogy most megtisztítják. Maradjon erős, barátom! Ez is áthalad.

Legalábbis ezt mondom magamnak …

HIRDETÉS

A barátságos közösségi szépségfüggő,

Karen

P.S. Boldog világméretű női nap! ??

Author Image
oltlq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *