Uncategorized

A vágylista, vol. 4: stuff I Kinda want

Still on the hunt for the ideal black-and-white striped tee! És látszólag más dolgok is …

A vágylista, vol. 4: cucc, amit szeretnék

Caslon lopogott slub kötött U-nyakú póló ($ 25) – Azt akarom, hogy egy Caslon lazítson V-nyak pólót most, mert lemondtam a Madewell Tee-ről, mert néhányan közüled megvitatták a lyukakat a tiédben. *sóhaj*
I already have some Caslon tees that I wore all through my pregnancy with Coywolf, and they’re still in great shape, so hopefully this one with the stripes would hold up well.

Az egyetlen dolog … A csíkok elég vastagok, ezért félek, hogy úgy érzem, mint egy játékvezető. Kíváncsi vagyok, vékonyabb csíkokkal rendelkező verzió van-e.

P.S. Ki tudta, hogy olyan válogatás lehet a csíkos szélességről?

BeautyBlender Pro ($ 20) – Nemrég vettem közeli pillantást a BeautyBlender-re az életkorban, és az ember! – Ez vontatja! Azt hiszem, a lapok a városba mentek, amikor nem néztem, mert hatalmas darabok hiányoznak az oldalról!
Hogyan történhetnek ezek a dolgok a legjobban az arcom előtt? Fogalmam sincs.

Szóval szükségem van / szeretnék egy másikat (ideális esetben egy fekete).

Szerintem a forró rózsaszíneket, de a fekete nem úgy néz ki, mint piszkos, miután használta őket.

Tom Ford Neroli Portofino All Over Body Spray ($ 67) – Igen, alaposan felismerjük, hogy gyakorlatilag 70 dollár a Fancy Tom Ford Body Spray teljesen Redonk, mert lényegében egy Bougie hölgy verziója egy test splash, de nem tudok segíteni azt!

Charlotte Tilbury forró ajkak? Rúzs forró emily ($ 34) – örökké. Ez az, hogy mennyi ideig akartam kipróbálni Charlotte Tillbury sminket. A Coral Lippe-val a medencébe kell mennem a medencébe?

Estée Lauder Defining Powder Brush ($ 47) – Mi ez az U-alakú ecsetkefe Estée Lauder, és miért érzem magam, hogy futtassam az arcomat?

Hourglass Illume sheer color Trio ($62) — I’m currently on a cream blush kick, which is why this hourglass trio of blush, bronzer and highlighter caught my eye. Nekem van a blush / bronz duo verziója a Waaaaay vissza (komolyan, évekig), így kell lennie az idő, hogy kicserélje ki valami új … jobb? Ezt mondom magamnak, haha!

Stila Aqua Glow WaterColor blush a vízben Lily ($ 26) – Beszélgetés elpirul, próbáltál Stila akvarell elpirul? Nagyon szeretem a Rose Shade, a Water Lily megjelenését.

Herbivore Botanikusok Coco Rose Body Kókuszolaj Lengyel ($ 36) – Még nem kell szipognom ezt a Coco Rose Body kókuszolaj polírozást herbivore, de a nevét ítélve, remélem / fogadom, hogy másvilágot szagolja.

Lo & Sons Catalina Deluxe Deluxe kis táska ($ 128) – Teljesen elkötelezett vagyok a könnyű csomagolásra, amikor júniusban Oahu-ba megyek, és ez a táska a Lo & Sons egy levehető rekeszben van a cipő és a sundries alján (!). Milyen fantasztikus és nagyon hűvös. Plus, you can slip it onto the handles of your carry-on luggage too.

HIRDETÉS

Ez az, amit jelenleg én vagyok. És te?

A barátságos környéke Charmfüggő,

Karen

HIRDETÉS

Author Image
oltlq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *