MAC Future Forward: Justine Skye Iridescent Powder as well as Dua Lipa Cremesheen Glass

MAC Future ahead collection (two of the three pieces)
A jövőben!

A jövőben azt várom, hogy a Mac minden hónapban egy másik új zeneileg töltött sminket fog kiadni, ebben a hónapban, valamint a következő két hónapban fogják megtenni.

HIRDETÉS

Um … Nem vagyok igazán egy végtagon, mert, Uh, igen. Mac jövőbeni előre. Ez a legújabb zenei együttműködésük, valamint három le terméket tartalmaz (Igen, ez egy kicsit), amelynek másrészt a következő három hónapban szabadul fel. Mindegyik egy másik énekesnő partnerség. Van egy Justine Sky számára, az egyik a Dua Lipa számára, valamint az egyik a Lee Szia számára, és ez volt a tökéletes ok, hogy adjak hozzá néhány új dallamot a futó lejátszási listámhoz, amely hónapokig új dallamok szörnyű követelménye volt.

Úgy értem, tetszik neked, Lisa Lisa, de annyiszor hallgathatsz, hogy olyan sokszor hallgathatsz, mielőtt elkezdi vezetni.

“U nem tudom,” Justine Skye

– Légy az egy -, “Dua Lipa

– Lélegezzek – Lee Hi

Amerikai R & B Singer Justine Skye pasztell lila volt, rózsaszín gyöngyökkel, irizáló ügyben ($ 27, 27 dollár, április 13-án, hogy válasszon Mac helyeket, valamint az interneten Justine Sky irizescent Por [/ Caption]

Dua Lipa Cremeshen üveg
Ma Justine portját használtam az arcomon, valamint a Dua fényében.

Ooh, szikrázó!

Justine Sky Iridescent Por az arcomon, valamint Dua Lipa Cremeshen üveg az ajkaimon
Justine Sky Iridescent Por (Top), valamint Dua Lipa Cremeshen üveg
Justine Skye irizáló por (27 $)

A por a por megy Teljes Tilt Sparkle! Ez szuper csillog, így ha szeretsz ragyogni a sétányon a sarokboltba egy gumi csomagolásához, vagy bárhol máshol az utazásod elviszi, akkor valószínűleg sok móka lesz vele. Úgy tervezték, hogy az arcok, valamint az arcod, de fogadom, hogy ugyanúgy hasznosíthatja a szemed.

Nagyobb valószínűséggel használom, mint egy fedél színét, őszintén szólva, mivel úgy érzem, hogy ez egy kicsit sok ragyog az arcomra.

Dua Lipa Cremeshen üveg ($ 17)

Pontosan megérted, hogy mennyire szeretem a cremesheen képletet, így mindannyian a módszerrel vagyok, ami erőteljesen hidratáló, a nem ragadós fényesség érzi magát az ajkaimon, de valóban nem látom az állítólag élénk csillogást. Ez alapvetően egyenes eltávolítás fényesség.

Dua Lipa Cremeshen üveg összetevők
Justine Sky irizáló por összetevők
Úgy gondolom, hogy mindkét darab a Mac jövőből előre (és szeretem a dobozokat), azonban nem értem, ha úgy érzem, hogy a szívemben van, ha kimaradtam rájuk …

HIRDETÉS

A jövőről, értem egy dolgot biztosnak. Lesz egy plusz méretű tabby, aki megpróbálja felkelni az emlőemre.

A barátságos közösségi szépségfüggő,

Karen

Author Image
oltlq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *