Maybelline Color szenzációs Inti-Matte Nudes rúzs

8 $ Maybelline színes szenzációs inti-matt rúzs 555 meztelen korallban
Megérted, hogy a földrengés országban nőttél fel, amikor néhány új meztelen rúzsot látsz Maybelline-tól, és ahelyett, hogy valami tipikus, mint például: “Ooh! Nem várhatom, hogy a füstös szemekkel viseljem őket! Hiszed a legrosszabb földrengés fejfájás forgatókönyvét, amely magában foglalja a zuhanyzóban meztelenül, valamint teljesen lefedve szappanban, amikor a hatalmas egy találat.

(Another one of my headache earthquake scenarios includes being in the middle of getting Lasik surgical treatment when an earthquake hits. sit on that a person for a bit.)

HIRDETÉS

Ah … még egy nap, egy dicsőséges ok, hogy viseljen meztelen rúzsot. Pontosan megérted, hogyan dobok. as well as these color Sensational Inti-Matte Nudes Lipsticks by Maybelline are so much naked lip loveliness.

A felülről lefelé, az alsó, a hatodik 10 Maybelline színes szenzációs inti-matt rúzsok: 575 barna blush, 565 mandula rózsa, 55 meztelen korall, 545 bézs babe, 535 tisztán meztelen, valamint 530 forró homok

Mindegyikük meleg, aranyosedővel, valamint selymes, krémes matt felülete rámutat a Chanelre … Mi nem emlékeztet arra, hogy Chanel az áruk. Mindössze 7,99 dollár.

Félelmetesnek kell lenned egy kissé csalódott vajkapványos ízű ízzel, valamint illatot, amely teljesen rendben van az idő nagy részével, de néha, mint amikor a ciklusom azon részén vagyok, mint a szagom érzéseim A következő szintű Basset Hound Gear, ez hányinger … Ez még mindig nem foglalkozik nekem, mivel szeretem az árat, a kopási idő (kb. Négy órát kapok), a könnyű formula, valamint pontosan Hogy érzik az ajkamon.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Mindannyian meztelen korallról vagyok (haha, hallom, hogy azt mondod: “A program, Karen.” LOL!). Ez egy meleg rózsaszínű korall, amely “meztelenül”, a közepes barnaságomon.

Oké, szóval … Ne feledje, hogy a kereskedő Joe Pecan Pie egy jar?

Nos, a múlt héten karácsonyi vacsorát csináltam, és sajnos, nem minden.

Köszönöm a jóságot, hogy a Costco-tól mentes pite volt. (Oldalsó megjegyzés: A háztartásnak mindig van egy biztonsági másolat? Válasz: A háztartásom.)

Úgy értem, a jar pite hihetetlenül egyszerű volt. Csak az egyik előre gyártott PILSBURY PIE kéregeket használtam, majd a keveréket egy tálba öntöttem, hozzáadott vajat, valamint tojást, mindent a pite kéregbe öntöttek, valamint elakadt a sütőbe.

Tehát könnyű volt, ami jó volt, de csak tiszta édesség volt, sok íze nélkül. Nem hiszem, hogy újra meg fogom csinálni … Hiszem, hogy közvetlenül a Costco-hoz fordulok a Costco-hoz, valamint megkapom az egyik bombát – @ ss pekándiójukat, mivel azt hiszem, a desszertek általában mindig jóak.

Nagy sóhaj … Egész évben lesz, mielőtt még egy szelet van pekándió. Ez csak egy ünnepi bánásmód számomra, és jól vagyok ezzel.

Milyen nyaralási desszertek, valamint snackek, amelyeket csak az év körüli idővel enni?

HIRDETÉS

A barátságos közösségi szépségfüggő,

Karen

P.S. Bezárunk! Mit csinálsz az újév előestéjén? Biztos vagyok benne, hogy megnézem a gömbcsökkenést a lapokkal.

Author Image
oltlq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *