A Clarins Swatches 2016 őszi 2016 4 színes szemhéjfesték paletták barna szemekhez, zöld szemek és kék szemek

Clarins 4-színes szemhéjfesték paletták barna szemekhez, zöld szemek és kék szemek
Régebben meglepte, amikor valaki azt mondanám, hogy úgy néz ki, hogy úgy nézek ki, mint a húguk, vagy a nagynénje, vagy unokatestvére … Azt hiszem, van egy doppelganger, vagy több doppelganger, vándorolnak a földet, és akárcsak a barna szemhéjfesték is, mint én tudja?

Ha nem, bár, és megmutatod a blogon egy nap, és én vagyok, “Blu! Utálom a Brown Eyeshadow-t! then you’ll know that one of those doppelgangers has carried out her nefarious plan, and I’m tied up somewhere in a closet.

HIRDETÉS

Ők is jönnek a kártyák.
A 03 barna paletta barna szemekhez
Mindegyik új Clarins mindegyike 4 színes eyeshadow paletta (43 $ mindegyik), amelyek újak az őszi / téli 2016-ra, és most rendelkezésre állnak, hogy kiegészítsék a különböző szemszínt. Van egy barna szemek, az egyik a zöld szemek és az egyik a kék szemek.

A 02 rózsafa paletta zöld szemekhez

A 01 meztelen paletta kék szemekhez
Eyeshadow paletták, mint ezek, mint ezek, amelyek egy adott szemszínre tervezték, általában színes elméletben gyökerezik, mint például ezek a színek, hogy kék szemek legyenek kék, vagy a zöld szemek zöldebbek, vagy barna szemek jelennek meg, de don Tudd még. I’ve only just swatched them on my arm, but as far as I can tell, they seem consistent with the Clarins eyeshadows I’ve used before.

Ők a puszta oldalon vannak, és a Shimmer nagyon Chanel-Esque találkozik Bobbi Brown-val. Semmi sem túl flash vagy az arcodon, de azt hiszem, ez a klarinok stílusa, amit szeretek. Szeretem, hogy az árnyékok puszta, könnyen keveredhetnek, és nem szuper intenzívek.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Látni fogjuk, hogyan megy. Meg fogok csinálni valamit velük a következő napokban.

HIRDETÉS

Tetszik a Clarins? Vannak olyan dolgok, amelyekben különösen tetszik?

A barátságos környék szépségfüggő,

Karen

Author Image
oltlq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *