Köröm lejtős medence melletti szépség az Estée Lauder bronz istennő gyűjteménye nyáron 2016

Estée Lauder Gelée Bronzer segítségével Alapítványom alatt, nyáron ragyogó több paletta szemmel, valamint az arcát, valamint az ajkát, valamint az arcát, valamint az arcát, valamint az arcát Peach az ajkakon, valamint az arcán.
Egy makeup rajongónak, mint én magam, nincs sokkal érdekesebb jelzés a nyári közeledő érkezéskor, mint Estée Lauder izzó, strandos bronz istennő gyűjteményének éves megjelenése, valamint a könnyedén sugárzó napsütötte, valamint az erős fényesek.

Az idei kiadás, mely különböző fajták a bonzing gélektől, valamint a porbronzok árnyékpalettákhoz, illatanyagokhoz, valamint kiemelőkhöz, néhány komoly vintage medence hangulatú, valamint szeretem!

HIRDETÉS

Dobd el a csillogó testolajat, a floppy kalapot, valamint a vintage napszemüveget, valamint nézzük meg néhány gyűjteményes nyári kincseit.

Estée Lauder Bronz istennő 2016 Gelée Bronzer, Summertime Glow Multi-paletta, valamint az ajak, valamint az arc nyári ragyogás Fuchsia Lights, Peach Glow
Számomra, valamint a sminkes rajongóknak köszönhetően tudom, ez a kiemelés, valamint a bronz istennő gyűjteményekkel bevezetett paletták, amelyek a szívünket felállították.

The classicly chic Summer glow Multi-Palette ($50) is available in a tortoise-shell box as well as homes a soft pink illuminator, a rosy hued blush as well as an approachable bronzer. Although it was certainly developed with faces in mind, it’s worth noting that the shades likewise work wonders on eyes also (particularly the highlighter as well as bronzer). Milyen módszert kell kötnie a megjelenésedben, amikor sietsz.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

A Gelée Bronzer ($ 32) egy lenyűgöző formulát tartalmaz, amely a szörfös babe nehéz cukorkás pimasz árnyalatára emlékeztet, kivéve, hogy a szörfös babe átlátszó mosodai alkalmazza a jeges tea színét, míg Gelée Bronzer egy rendkívül pigmentált árnyékot helyez el, mint egy folyékony Por Bronzer típusa.

Emollient, valamint egyszerűen keverhető, ez a bronzer hosszú “munkaidőt” kínál, mielőtt beállítja, de óvatosan! Egy kicsit messzire megy, amit láthatsz ezeken a színmintákban.

Úgy döntök, hogy olyan termékeket használok, mint Gelée Bronzer az Alapítvány alatt, hogy lehetővé tegyék a legkisebb ragyogást, hogy bemutassák; Ez viszont semlegesíti a narancssárga orrát, amely gyakran kísérik a pigmentált folyékony bronzokat.

Bronz istennő gelée bronzer, valamint a nyári ragyogás több paletta

Bronz istennő (balról jobbra): Gelée Bronzer erősen és kevert, Summertime Glow több paletta megvilágítja, elpirul és kontúr
Úgy gondolom, hogy a $ 34 ajak, valamint az arcú nyári ragyogás a fukszia fényei és az őszibarack ragyogása a kibocsátás csillagjai (ők is felajánlották Sunburstban, amely nem látható). A Monikers azonban hibás, mert a Fuchsia fények valóban sokkal több meleg cseresznye piros, és a Peach Glow egy hagyományos meleg tónusú rózsaszín.

Pózoljuk egy olyan pigmentált krém egyik végére, amelyet mind az arcok almáján, mind az ajkakon, mind pedig egy fényes színezett fényes, ezek a több tehetséges bitek készen állnak.

HIRDETÉS

A fényesség alkalmazása meglehetősen önmagyarázó, azonban néhány próbatábla, valamint hiba, hogy kitaláljuk a preferált módszert, hogy alkalmazzák a krém elpirul. Számos napos tesztelés után telepítettem egy sűrű kefe használatát, közvetlenül a termékre, valamint aztán az arcomon keverve. A prefuzívabb izzítás pontos típusát termeli.

Bronz istennő ajak, valamint az arca nyári ragyogás fukszia fények, őszibarack ragyog
Bronz istennő (balról jobbra): ajak, valamint az arcát nyári ragyogás Fuchsia fények arc, fukszia fények fényes, őszibarack fényes, peach glow gloss
The Estée Lauder 2016 Bronze Goddess collection is summertime beauty encapsulated in a makeup collection. Az illatanyagoktól a csillogó testolajoktól, a megvilágítókra, a bronzokig, valamint a krémes arctermékekig, hogy imitálják a boldogan hidratált nyári bőr megjelenését, Lauder Estée hitt, amit a downplayed poolside elegance.

Érdeklődési gondolatok Szeretnénk tudni: milyen bronz istennő termékeket nézel előre minden évben?

Author Image
oltlq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *