Uncategorized

Vasárnap lapokkal a macska, smink és fellebbezés Blog Mascot, Vol. 386

Kedves napló,

Az új bérlés hamarosan elindul, és a legjobban elvégeztem az irodámat, hogy készen álljon az irodára.

HIRDETÉS

Nagyon ajánlott a főosztályom, így nagyon izgatott vagyok. Azért, amit értem, jó lány, így vettem magamra, hogy rengeteg fenomenális Kitty modellező képembe öntsem. Mind a múzsám, mind a Protégé, mert úgy érzem, felelősségem, hogy megosszam a Kitty modellezési élményt a világgal.

Jó mentor vagyok neki, mert soha nem volt igazán egy magam (más, mint Tim Gunn), és ismersz engem; Szeretem mindent megtenni.

Természetesen meg kell tanulnia a futópálya járás, mert ez egy ilyen lényeges készség. Sok új modell helytelenül feltételezi, hogy a heves purr-póz séta természetesen jön, de valójában sok gyakorlatot vesz igénybe, hogy helyesen rázza meg a horony thangját.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Továbbá, a vásárlás, hogy végül a saját divat és modellező birodalom, meg kell tudnia, hogyan kell átruházni, mert nincs macska sziget. Egy csapatot vesz igénybe. Minden sikeres Kitty Supermodel mögött a szőrölő hadsereg, sminkművészek, személyes szakácsok, személyi edzők, táplálkozási és masszírozók hadserege. The new girl has to know how to dish out orders to keep everyone working at height efficiency.

Azt is tudnia kell, hogyan kell elhelyezni a Wannabe Divas Smackdown-t, ami egy olyan képesség, amit tanultam Naomi-val dolgozni.

És akkor természetesen van alapvető szőrme karbantartás, mert a dolgok történnek az úton, és gyakran nincs hozzáférése a személyes stylistáihoz. A sikeres Kitty modellnek tudnia kell, hogyan vigyázzon a saját szőrükre a csipetbe, így tudnia kell az alapvető ápolás, a halolaj értékét a szőrme vibráció és a szőrme detangling technikák számára.

And to be able to keep up with the demands of a fast-paced lifestyle, a kitty supermodel’s body has to be in top-top condition. long hours, jet lag and after-parties come with the territory, so cat naps are important. Szüksége lesz jelentős agilitásra és tapasztalatra van szüksége a parasailing, a lejtő síelés, a szörfözés, a wakeboardozás, a bungee ugrás és a zip-bélés, mert gyakran ez az, amit kap egy díjnyertes lövés.

HIRDETÉS

Csak remélem, hogy olyan szívesen tanul, amennyire megmutatom, és lehetővé teszi számomra, hogy a lenyűgöző képembe formáljam. OK, napló, jó szerencsét nekem!

Szeretettel a tiéd,

Lapok

Author Image
oltlq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *