Uncategorized

Bemutatkozás MAC maximalizált hamis szempillák maximizer

Lásd a gyönyörű fehér porcelán Candelabra / Bed Post az alábbi képen?

Haha csak vicceltem. Ez valójában egy cső új $ 17 Mac False Lashes Maximizer (Jön a Mac Site november 30-án és a Mac számlálók és a December 3-án), és csak úgy nézett ki, mintha körülbelül 18,325 másodpercig … ami arról van szó, hogy mennyi ideig tartott engem Ahhoz, hogy az alapítvány ujjlenyomatokat kapjon rajta.

HIRDETÉS

Ha nem tudnám jobban, azt feltételeztem volna, hogy ezt a dolgot úgy alakították ki, hogy hamis szempillákat vegyen a következő szintre, a neve, hamis szempillák maximizálója, de valójában kifejlesztett, hogy kihasználja a legtöbbet az igazi szempillák.

Ez egy csiszoláskezelés és térfogatmérő lash primer, amely az egyikre hengerelt, azzal az elképzeléssel, hogy várhatóan az igazi szempillák, mint a hibás szempillák.

As the owner of stick-straight, underwhelming natural lashes, THAT’S an idea I can completely get behind.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

A fehér, amely fehér, de szárítja, tiszta, várhatóan ragaszkodik a szempillák, miközben alapozza őket szempillaspirálra réteges tetején, és azt is várhatóan, hogy a szempillák vastagabb és plumper.

Tehát lényegében egy szempillaspirál-primer, de másokkal ellentétben, nincs olyan apró szálak a képletben.

Miután felhasználva és tesztelte azt egy hétig, számos különböző mascaras alatt viseltem, azt mondhatom, hogy jelenleg nem lesz a kedvenc szempillaspirál alapozója, az Estee Lauder kis fekete primer.

Néhány pontot kap tőlem a térfogatért, mert minden bizonnyal vastagabbá teszi a szempilláimat, amikor szempillaspirálral párosul, de teljesen leesik a golyót a göndör tartásra. Nyugodt a curl a lash curler, és nem látok semmilyen különbséget a lash hosszúságban, ami egy bummer.

Ami a képlet kondicionálási erejét illeti, ez az egyik ilyen dolog, amit nem lehet elég türelme. Lehet, hogy hónapokba kerülhet ezeknek az előnyöknek, és amikor a fürtökre vonatkozik, a szempilláimnak minden segítségre van szükségük, amit most kaphatnak. Ha meg fogom zavarni, hogy egy lash primer, azt akarom, hogy egy cray-cray curl tartsa, és azt akarom, mint tegnap.

HIRDETÉS

Ha kíváncsi vagy, és szeretné adni egy örvényt, akkor a Mac oldalról november 30-ra és a Mac számlálókra és a december 3-án tárolandó.

A barátságos környéke Charmfüggő,

Karen

Author Image
oltlq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *