5 Gnarly nail products for Lacquer lovers

It’s always good to have some “good to have around” products, like these five nail products for lacquer lovers. Az összeset imádom!

1. Nail Tek Crystal File ($ 16.50)

Nem viccelek; Ugyanezen kristályfájl volt a Nail Tek ($ 16.50), mivel, Ó, legalább 2002.

HIRDETÉS

Ugyanez.

Megvettem egy tiszta szépségboltban az SF embaradero központjában … Még mindig emlékszem a napra, mert beléptem, és kértem egy értékesítési munkatársat, hogy ajánlom a “legjobb átkozott körömfájlt”, és ajánlotta ezt. and even though it practically killed me at the time to pay however much I paid for it (can’t remember how much it was), I got it anyway because she said it would last forever.

És tudod mit? Lehet, hogy igaza van, mert 13 évvel később még mindig finom.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Jöjjön Z-Day / Zombie Apokalipszis idő, ez a körömfájl, amit az úton hozok, és nem csak a körmöket – bár komolyan, mi mást fogok csinálni a leállásokkal? Nem lesz az internet – hanem azért is, mert egy mesés zombi harcos vészhelyzeti shiv.

Néhány kristály körömfájlok elhasználódnak, de a köröm tekercs marad. Tényleg simítja a szögek széleit, és nem hagyja el őket. SZERETET. AZT.

Most elérhető online és Ulta üzletekben és szalonokban mintegy 16,50 dollárért.

2. CND Solar Oil Nail & Cuticle Kondicionáló ($ 11.50)

Annyira elkötelezett vagyok a CND napelemes olajjal ($ 11.50), hogy egy üveget tartok az én íróasztalon és egy másik palackom az én ágyamon.

– Az én lekvárom.

A conditioner for nails and cuticles, it contains sweet almond oil, jojoba oil and rice oil. A kutyákra csúsztam, majd masszírozzák azt, néhányszor egész nap, majd újra éjjel.

A körmök szép és puha és általában kevésbé rongyos.

Most már elérhető online és szalonokban, gyógyszertárakban és Ulta körülbelül 11,50 dollárért.

3. Essie Természetesen tiszta tisztító körömlakk eltávolító ($ 16)

Az ESSIE-t természetesen tiszta tisztító körömlakk eltávolítót (16 dollárért) használtam, és mindig van egy üveg valahol a fürdőszobában.

Számomra úgy gondolom, hogy ez a legjobb körömlakk eltávolító körül, mert eltávolítja mindent, a legszebb pasztellektől a legmélyebb, leggazdagabb vörösekig, a blues, a szilva és még fekete árnyalatokig, és ez olyan gyorsan. El tudom távolítani az összes lengyel minden ujját egyetlen telített pamutpárnával.

Ez is kemény ahhoz, hogy kezelje a csillogó polírozókat, de ez egy kicsit több munkát vesz igénybe – nincs meglepetés. Tudod, hogy ez a csillogás … lehetnek nagy fájdalom a seggben! Természetesen tiszta még mindig megkapja a munkát, de néha két vagy három áztatott pamut padot vesz igénybe.

Gyors tipp a tippekhez: Valószínűleg már hallottad ezt korábban, de általában könnyebb eltávolítani a körömlakkot, miután kiszálltál a fürdőből vagy zuhanyból.

Ez a cucc is van egy illatú, és nagyon szeretem, amit tudom, furcsa … mivel a körömlakk áthelyezettek általában szuper büdösek, de ez az illat, mint a baba por.

Most elérhető online és szalonokban és ULTA-ban mintegy 16 dollárért.

4. OPI csepegtető száraz lakkszárító cseppek ($ 13.50)

About a billion years ago, a manicurist recommended these to me while I was getting my nails done. Ők az OPI csepegtető száraz lakkszárító cseppek ($ 13.50), és azóta használtam őket.

Ha egy vagy két csepp folyadékot alkalmaz a fedőréteg tetején, miközben nedves, felgyorsítja a szárítási időt. When I use it, my nails are usually completely dry in about five minutes.

Um…I’d still try not to bump into anything for a little longer than five minutes after you use them, though, because you can still end up with small nicks on your nails… I try to be careful like a nails ninja for a good half an hour after I use them.

They’re available now online and at salons and Ulta for about $13.50.

5. OPI top coat ($9.49)

Ah, the Old Faithful of top coats… OPI top coat never lets me down.

I love that wide brush, the shiny finish and the sturdy formula. This one’s an oldie but a goodie, and a terrific thing to have in your nail supply stash.

HIRDETÉS

It’s available now online and at salons, Ulta and Sally Beauty…and pretty much everywhere else for about $9.50.

A barátságos környék szépségfüggő,

Karen

Author Image
oltlq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *