Uncategorized

A “Ultimate Nars” ajak ceruza beállítása az ajkakat semleges

a $ 49 “Ultimate Nars” -ra vált
Yo, akinek hoopty ez? Igen, a piros ’95 polgári polgári úton. Valaki kérem, hogy ez a dolog semleges, és vezessen minket a Nordstrom Nars számlálóhoz, így játszhatunk az új “Ultimate Nars” ajak ceruza-készletével (49 $)?

Várj, mi? Mit jelezsz, hogy senki sem tartózkodik, aki vezethet egy botot? VICCELSZ VELEM!? Nem egy személy itt vezethet egy botot!?

HIRDETÉS

Oké … Nos, nem tudok vezetni. Tehát feltételezem, hogy mindannyian csak itt kell ülniük, és csodálom az Interwebz-en.

Balról: Velvet Matte Ajak ceruza a szexuális gépen, szatén ajak ceruza a Biscayne Parkban, valamint szatén ajak ceruza stourhead
LOL! You don’t really have to understand exactly how to shift a hoopty out of neutral to roll with the three full-size pencils in the utmost NARS lip pencil set, however a healthy appreciation for neutral lips colors would most likely help. Ez a trió sápadt, rózsaszín ajak ceruza mind a ze semérál.

It’s one of two restricted edition summertime 2015 NARS lip sets (the other one has brighter shades, as well as it’s called true NARS) offered now on the internet as well as at Nordstrom, as well as likewise pertaining to NARS shops as well as the Nars webhely augusztus 1.

Az Ultimate Nars a sokkal több fenntartott lehetőség, de ez nem jelzi, hogy a színek az árnyékba kerülnek, valamint a sarokba süllyednek. Ezek nem az ilyen típusú neutrálisok. Pink guava Satin Lip Pencil in Biscayne Park, pale awesome pink Satin Lip Pencil in Stourhead, as well as pink mauve velvet Matte Lip Pencil in Sex maker are all completely saturated neutral shades that like to go into stage ideal with high kicks. Mindannyian elegendőek ahhoz, hogy elszabadítsák a pigmentált ajkák természetes színét anélkül, hogy bármilyen típusú segítségre lenne szükségünk egy rejtőből.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Viseljen őket egyénileg, mint az itt, vagy főzzük a saját speciális árnyékát a ceruza összekeverésével, ha úgy érzi, artsy-fartsy.

Szatén ajak ceruza a Biscayne Parkban
Szatén ajak ceruza stourhead
Velvet Matte ajak ceruza a szexuális gépen
Like the true NARS set, the pencils in utmost NARS are full size, as well as they include a classy mirrored bring situation (it’s type of difficult to open) as well as a pencil sharpener.

Ebben a készletben a Biscayne Parkot és a Sex Maker-et használja. Mindkettő sima közepes tónusú rózsaszínű neutrális, amely valóban egyszerűen viselni, ha van egy tan (és legvalószínűbb, ha nem).

Nem vagyok olyan jól szeretem a félelmetes halvány rózsaszín stourhead-on, de részben az ajkaim, hogy egy kicsit corpsy (nem, ez nem valódi szó), valamint részben az ajkaim bármilyen típusára ragaszkodik valamint a függőleges ajak vonalakat.

Ha ezt a két nyári narancsot javasolnám, az ajkát a másik fölé állítja, akkor az igazi narsokat választanám, mivel mindhárom ceruza hibátlanul érzi magát, valamint azért, mert ugyanúgy magában foglalja a NARS YU-t, az egyik kiemelkedő ajkát az egész NARS sorban (IMHO).

HIRDETÉS

De mindkét készlet elég nagy érték.

Ár: $ 49
Elérhetőség: Korlátozott kiadás, valamint az interneten, valamint a Nordstrom üzletekben kínáltak; Augusztus 1-jén a NARS üzletek, valamint a NARS weboldala
Smink, valamint a fellebbezési blog értékelése: B +

A barátságos közösségi fellebbezési addtus,

Karen

Author Image
oltlq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *