Uncategorized

Napoleon Perdis rebirth of Venus Skin renewal Cleansing Oil: If It’s good enough for a Goddess…

Napoleon Perdis rebirth of Venus Skin renewal Cleansing Oil ($39), available now online and at Neiman MarcusThis makeup removing cleansing oil has placenta in azt…

Először is, ez tényleg nagyon megrémült. A mátrixban arra gondoltam, hogy a mátrixban gondolkodtam a mátrixban, amikor az összes embert a tenyésztett emberekben látja, vagy amikor a régi-@ SS vámpírok keresnek újszülötteket, hogy leereszkedjenek, mert adnak nekik extra erőt egy klán háború vagy valami …

HIRDETÉS

Anywho! Túlzottan aktív képzelet sok?

Mit beszéltünk? Tisztítóolaj?

Használja a Napoleon Perdis újjászületését a Venus bőr megújító tisztítóolajának (39 $ a 4.9-oz. Palack), apró mennyiséget alkalmazzon az arcodra, miközben a bőr száraz (ne nedvesítse meg a bőrt a vízzel – ez a kulcs), masszírozza, majd öblítse le vízzel.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

As for the whole placenta thing…the kind used here in the ingredients is called Marine Placenta.

And because knowledge is power, I did a quick search on “placenta,” specifically “marine placenta,” and apparently it’s an ingredient often used in beauty products as a humectant (used to keep things from drying out). A lazac tojásokból származik (forrás és forrás).

Aki tudta?

Csak egy kis véletlen csütörtök éjszaka az élelmiszer gondolat, ha az összetevők érdeklődnek …

“Ez a könnyű japán olajtisztító ötvözi a mélység rejtélyeit a lótuszvirág titkait mind a smink, mind a megfiatalító bőrön, így csábító, mint egy sziréna. Enriched with amino acids and polysaccharides, Marine Placenta helps promote a sea-change in stressed skin — minimizing the appearance of wrinkles and pores while helping your skin look flawless.”

– az üvegből

Ami maga a tisztítóolajat illeti, működik! Nagyon vastag, gazdag és szagú, mint a rózsák, és megkapja a munkát. Mindent eltávolít, beleértve a nehéz, mint a vízálló bélés és a szempillaspirál.

HIRDETÉS

Úgy érzi, és úgy érzi, mint a DHC mélytisztító olajja, amelyet teljesen szeretem (azt jelenti, hogy megnézem, de minden alkalommal, amikor emlékszem erre, általában csak egy üveget készítettem, Whoops!).

A kombinációm száraz / zsíros bőre jól reagál a Vénusz újjászületésére, de azt hiszem, inkább a DHC olaját teljesítem. Tetszik ez, különösen a rózsás illat. Ez egy másik lehetőség, de azt hiszem, a DHC egy kicsit hidratálóbb, és a bőrömnek szüksége van az összes nedvességre.

If you’re interested, Napoleon Perdis rebirth of Venus Skin renewal Cleansing Oil is available now online and at Neiman Marcus.

Author Image
oltlq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *