Uncategorized

Boldog karácsonyt

Boldog karácsonyt!
Boldog karácsonyt, édes barátom! Remélem, hogy a hasod tele van finom karácsonyi finomságokkal, és remélem, meleg, biztonságos és szeretett. Ha ebben az évben repülsz, kérjük, terjesszen ki egy virtuális üdülési ölelésedet, és kérem, tudassa velünk, hogy valaki ott van, gondoltam jó gondolatok a karácsonyi napon. Nem vagy egyedül. Connor, Rosie-Pose és én elküldöm neked a legjobb kívánságokat és reményeit Novato kisvárosából.

Ez egész évben volt, nem igaz? Újra. Nem tudok rólad, de mindez “Tartsa fenn a tartást” – vett egy díjat, és az egész évben az érzések körében vagyok!

HIRDETÉS

Azt. Nekem.
Szomorúság, kétségbeesés, kimerültség, szívverés és annyira aggódtam, de örömet, megkönnyebbülést és reményt éreztem, különösen ebben az ünnepi szezonban. Nagyra értékelem az alapokat, mint valaha – az egészség, a biztonság, a szeretet, amelynek tetője a fejemben és az ételemben. Minden más, hogy idézze a lapokat a macska (hiányzik, haver), “csak mártás.” 2021 mélyen alázatos volt.

Köszönjük, hogy mindig okot adtál nekem, hogy mosolyogj, amikor meglátogatod. Tekintettel arra, hogy elkezdtem ezt a blogot – várni – 2007-ben (!), Köszönjük, hogy megosztotta a történeteket, a fellebbezési ajánlásokat, a reményeit, a reményeit, a félelmeit, a gratulációt, az időt és a fantasztikus társaságot. Rengeteg mindent, köszönöm, hogy egyszerűen egy nagyszerű ember az interneten, ami úgy tűnik, hogy ilyen napokban ritkaság lett.

De nem itt. Nem itt. Őszintén mondhatom, hogy az én tapasztalatom blogolva minden nap közel 15 éve nem volt a csúnya, apró, fájdalmas, negatív online élmény, amit most hallottunk és látunk. 14.372 blogcikk után – igen, ez ideális – még mindig szeretem téged.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Annyira hálás vagyok az Ön számára, és az interneten végzett kapcsolatért.

Nyugodt és boldog karácsonyt, barátom. Lehet, hogy a napod vidám és fényes. Elégedett ünnepek.

HIRDETÉS

Annyi szeretet küldése!

A barátságos környéki fellebbezési addict,

Karen

Author Image
oltlq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *