Sundays With Tabs the Cat, makeup and charm blog Mascot, Vol. 696

Roar!

Hallottad ezt…? Ez volt a dzsungel hívása, egy hívás, hogy a fülek gyakran válaszoltak.

HIRDETÉS

A nem megfelelő járókelőhöz, a lapok úgy tűnhetnek, mint egy rendszeres régi ház, de belsejében egy oroszlán szíve volt. Felvette magát, mint a dzsungel királya.

Volt néhány esemény – Néhányan csattanásoknak nevezhetik őket – ahol egy oroszlánnal vagy két oroszlánnal játszottak, de szerencsére a kivételes tárgyalási készségem miatt, képes voltam a dolgokat néhány bemetszettel, és nincs végtagok A karmok elveszettek.

Csak annyira tudod, hogy a vadon élő nagy macskákkal dolgozol egy nőt! Örökké változott, különösen a szörnyűséggel, akivel Mac kampány alatt volt egy gepárdával … Még mindig van minden ujjaim, igen!

Rosie

Megpróbáltam rózsát inspirálni, hogy felszabadítsa a belső dzsungel macskáját, így ma egy elegáns gepárd gallérba helyeztem, egy komplementer virággal és néhány levelekkel, mert végül is egy girly-lány.

HIRDETÉS

Várakozásra vártam a karmokat, néhány ordítást itt és ott, esetleg néhány morgás, hanem inkább meg akarta gondolkodni a változó táj körülötte. A tavasz elkezd mutatni ezeket az alkatrészeket, és ismeri Rosie-t; Több tudományos kísérlete van a fejében, bármilyen pillanatban.

A barátságos környéke Charmfüggő,

Karen

Author Image
oltlq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *