Smink és fellebbezési blog hétfői szavazás, vol. 591

Szóval … Mi a hétfői szavazás?

Kiváló kérdés! Nem, ellentétben a nevével, egy tényleges szavazás, mint a kis kattintás gombokkal. Ez csak öt vagy kevesebb véletlenszerű kérdések listája, amelyeket hétfőn reggel küldtem ezen a blogon az elmúlt évadban (2007 óta). Szeretem a válaszokat olvasni, és segít nekem, hogy jó kezdetre kapjam a hétemet.

1. Mikor volt az utolsó alkalom, hogy egy méh?

Az általános iskolában mintegy egymilliárd évvel ezelőtt volt, adta vagy vette. Harmadik osztályban voltam. A házunk utcáján történt, ideális, ahogy a sarokban sétáltam.

Emlékszem, hogy a karjaimat magamra helyeztem, amikor nagy ölelésnek adtam magamnak. Nem emlékszem, miért, de ezt csináltam, és azt hiszem, egy méh ragaszkodott a kábelkötött rózsaszín mellényben, amit viseltem …? Szóval, a karom megérintette, ahol ez a méh ragaszkodott, és nagyon mély, nagyon intenzív méhkötésem van, majd ott és ott.

Élénken emlékszem haza, és az apám kivette a stingeret.

2. Édes kezelés, amit nem tud ellenállni?

Ó, barátnőm, ne is gondolja, hogy egy baskin-robinok vezetünk? megállása nélkül. Ezt csináljuk, babe! Szükségem van a palinákra és a krémre egy cukor kúpban.

SZÜKSÉG. AZT.

3. A gondolataid a gyantázásról?

Csináld! — and do it yourself at home, because it’s 1) cheaper, 2) less mortifying, and 3) did I already mention that it’s cheaper?

Vesz egy ideig, ha még soha nem csináltad magad előtt, de megkapod a lógást, és amikor azt mondom, hogy otthon, azt mondom, mindent otthon csinálok. Bajusz, szemöldök (nagyon óvatos legyen), Lady Pits, “gödrök. Csináld mindent otthon. Megvan a hatalom!

4. Fésű vagy kefe?

Hmm… This seriously gave me pause, because you can do a lot of cool things with combs, especially teasing combs, but I’m going to have to opt for a brush. Ők csak olyan praktikusak.

5. Valami, ami vicces szaga van neked?

Tintahal. FÚJ! Nagyon különálló szaga van, és nem tudom gyomomot.

Oké, szóval tudom …

Van valaki más, aki a sminkjét tervezi az idő előtt? Csak néhány héttel ezelőtt kezdem, és én loooove. Furcsa elég, úgy érzem, úgy érzem, hogy a sminkem előre nézzen előre, felszabadítja a képzeletemet, mert akkor nem érzem az utolsó pillanatnyi nyomást a hét folyamán.

Bárki!?

A barátságos környéki fellebbezési addict,

HIRDETÉS

Karen

HIRDETÉS

P.S. question time! here they are to copy/paste with your answers in a comment. Hamarosan beszélj!

1. When was the last time you were stung by a bee?
2. A sweet treat you can’t resist?
3. Your thoughts on waxing?
4. Comb or brush?
5. Something that smells funny to you?

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

P.P… I hope your mascara stays smudge-free all week long.

Author Image
oltlq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *