Uncategorized

This Under-Eye Concealer Hack Is a Gamechanger

very minimalist makeup with NARS Soft Matte Concealer applied underneath my eyes and set with NARS Translucent Crystal Powder
Azt fogja javasolni, hogy valami kedves itt őrült szemmel rejtőzik, de ha velem viselsz, azt hiszem, érdemes lehet. Ez valami, amit rendszeresen csináltam az elmúlt hetekben, és őszintén szólva, ez a világom.

Oké, itt van: ahelyett, hogy alkalmazza a rejtegeted legjobban az alapjait követően, tedd azt, miután mindent megtesz – az alapja után, a szemed sminkje, a blush, az ajkai, a bronzer, ha viseli stb dolog.

HIRDETÉS

Then, as the very last step in your makeup process, do your under-eye concealer.

Miért csináltam ilyen módon?

Mert mindig keresem a módját, hogy a sminket a lehető legegyszerűbbnek kell tekinteni, és ez lehet kihívás a szem alatti területen, tudod? — especially if you have some fine lines in that area, and/or you follow a multi-step process involving color correcting and setting your color corrector with powder.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Van ott sorok, és a sokkal több smink, amit a szemem alatt viselek, annál nehezebb úgy néz ki, és amikor várok, és amikor az utolsó lépést várom, kevésbé rejtegetem, kevésbé rejtegető – korrekció: csak az pontosan a legjobb összeget – Mert képes vagyok használni a többi megjelenést referenciapontként.

Sokat beszélek a referenciapontok használatáról, mert valóban segítenek nekem használni a legkevesebb terméket, amire szükségem van egy bizonyos hatásra.

Sokkal drámaibb megjelenés! here I’m wearing Sephora bright Future Gel Serum Concealer in Eclair set with MAC Mineralize Skinfinish Powder

Ebben az esetben a megjelenés többi részétől függően beállíthatom a szem alatti rejtegető mennyiségét, hogy megfeleljek az adott megjelenésnek, így ha teljesítem a glam-ot, akkor nehezebben megyek a rejtegetem, De kevésbé valószínű, hogy túl nehéz lesz.

Anélkül, hogy bármi mást irányítaná nekem – tetszik, ha a szokásos módon csinálom, és alkalmazom az alapítványomat, majd az én szemem rejtegetőjét – csak annyit teszek, hogy sokkal többre és még sok másra állok, mert nem tudom megmondani! De amikor használhatom az egész megjelenést, mint a referenciapont, nagyon könnyű megmondani, hogy mi a legkevesebb, ha eljuthatok, hogy eljuthatok.

The concealer combo I’ve been wearing on my under eye area lately: NARS Soft Matte Concealer in Macadamia set with NARS Translucent Crystal Powder
Ez csak valami, amit megpróbálsz, ha bizonyos esetekben birkóznád a szemük rejtőzködőjével, mint én.

Ó, és ez a módszer minden bizonnyal jobban működik bizonyos típusú kinézetekkel, mint mások. If you’re doing smoky liner along your lower lash lines, I would probably still do my concealer first, then do whatever smoky action I have going on underneath. and you also have to be mindful of your blending to perfectly blend that concealer in if you have foundation on the upper parts of your cheekbones, but if you keep those things in mind, I think you’ll be fine.

HIRDETÉS

Adj egy menni valamikor. Remélem, hogy az Ön számára működik.

A barátságos környéke Charmfüggő,

Karen

Author Image
oltlq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *