Sundays With Tabs the Cat, makeup and charm blog Mascot, Vol. 648

Rosie egy multifaceted macska. Igen, van egy csomó a számok és a tudomány és a logika, de ő is szeret elveszett egy jó történetben. Rájöttem, hogy valóban élvezi, hogy olvassa el, különösen a történeteket. Elmentünk Connor könyvtárának felében, és Rosie csak nem tűnik elég. A kedvencei, meglepő módon a képkönyvek, puha, álmodozó érzi őket. Azt hiszem, szereti felfedezni más világokat a fikció és a történetek között.

Ő is egy álmodozó, amelyet nem vártam a sötét anyag és asztrofizika kezdeti beszélgetéseink alapján. Régebben csodálkoztam, vajon valaha vezetett a szívével, és azt hiszem, csak lehet. Bizonyos esetekben elkapom őt, gondosan bámulva a pillangókra néző távolságra, és úgy néz ki, mintha egy fantasztikus történetvilágot készít a fejében.

HIRDETÉS

Nos, felelősségvállalás. Rosie csak megkérdezte, hogy elolvastam egy másik könyvet (Hans Christian Andersen teljes tündérmesék). Egy macska hölgy munkája soha nem történik meg.

HIRDETÉS

Természetesen a történetmesélés mindig természetesen lapot kapott. Végül is igazi showman (macska) volt. Az egyik olyan dolog, ami ilyen fantasztikus Kitty modellt tett neki, az volt, hogy egy történetet közvetít, csak a testével, vagy a szemével. Az érzelmi mélységet egy 300 oldalas regényben közvetíti, egyetlen flickjével!

A barátságos környéke Charmfüggő,

Karen

Author Image
oltlq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *